Concursul Jocurilor

În perioada 5 aprilie – 5 mai 2021, Asociaţia Muzicando, în colaborare cu Jocus Pocus Preparatus S.R.L., lansează o provocare pentru toţi copiii şi tinerii din Sighetu-Marmaţiei.

Concursul Jocurilor este o competiţie în care concurenţii, fiecare la categoria lui de vârstă, îşi prezintă ideea de joc şi exemplarul prototip al acestuia, cu regulamentul de joc.

În urma jurizării, la fiecare categorie urmează a se premia câte o propunere, cu suportarea costurilor de protecţie intelectuală, cu suport tehnic şi logistic.

Participanţi: copiii şi tinerii din Sighetu-Marmaţiei, selectaţi în trei categorii de vârstă:

  1. 7 – 10 ani
  2. 11 – 14 ani
  3. 15 – 18 ani

Condiţii de înscriere, cerinţe pentru jurizare:

  • Fişa candidatului: prenume, nume, an, lună, zi de naştere, şcoala frecventată, clasa, telefon de contact.
  • Acord tutore şi acord GDPR, pe care le descărcaţi de aici şi de aici.
  • Regulamentul propus, redactat astfel încât să cuprindă cel puţin următoarele puncte: numărul de jucători, timp de joc estimat, descrierea elementelor jocului, regulile jocului
  • Prototipul jocului (se returnează după jurizare)

Depunerea materialelor se face la Crazy Games – str. Iuliu Maniu nr. 16, în ambalaj sigilat, până la data de 5 mai 2021. Pe ambalaj, candidaţii vor nota numele şi categoria (1, 2 sau 3) în care se încadrează.

Anunţul câştigătorilor se va face sâmbătă 15 mai 2021, la ora 12:00 la Crazy Games şi online.

Câștigătorul fiecărei categorii se premiază cu suportarea costurilor de protecţie intelectuală, suport tehnic şi logistic.

Fiecare concurent primeşte diplomă de participare.