Declaraţia 230

Susținerea proiectelor noastre o puteți face și cu Declarația 230.

O descărcați de aici Declaratia-230-2.

Mulțumim.

 

Susţineţi educaţia prin joc!

Puteți să ne susțineți activităţile, distribuind către asociaţia noastră până la 3,5% din impozitul pe salarii și pe pensii, impozit pe care oricum l-ați plătit în anul trecut!

Asta înseamnă că de fapt, pe dumneavoastră nu vă costă nimic. Completând acest formular, practic cereți statului ca, din ce ați plătit ca impozit în 2021, să se întoarcă 3,5% către Asociaţia Muzicando.

De ce să faceţi asta?

  • pentru că societatea civilă în România nu este încurajată şi susținută
  • organizaţiile non-guvernamentale găsesc tot mai multe piedici în activitatea lor
  • copiilor normali li se cere să fie genii muncitoare iar copiii merituoşi sunt premiaţi în bătaie de joc
  • pentru că Asociaţia Muzicando chiar face educaţie prin joc, nu doar o promovează
  • pentru că vrem să ne adresăm tuturor copiilor din România
  • pentru că lucrăm cu jocuri concepute şi create în Sighetu-Marmaţiei

O soluție e la voi, la părinții care doriţi să ne susţineţi, la cei ce consideraţi că natura umană este pozitivă şi deschisă pentru socializare, interacţiune umană, colaborare.

Nu este o sponzorizare, nu este o donație sau contribuție, nu vă costă nimic, doar se completează un formular simplu. Pentru a afla mai multe intraţi pe site-ul doilasuta.ro.

Ce trebuie să faceţi?

Trebuie doar să imprimaţi formularul de mai jos, să completați datele din secțiunea I (”date de identificare a contribuabilului”), să bifați căsuța corectă din secțiunea II (”venituri din salarii” sau ”venituri din pensii”) și să semnați în stânga-jos (la ”semnătură contribuabil”).

Nu e o problemă dacă nu cunoaşteţi suma corespunzătoare a 3,5% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale.

Apoi, ori trimiteți dumneavoastră formularul completat, direct la ANAF-ul de care aparțineți, ori ni-l trimiteți nouă înapoi, scanat color și ne ocupăm noi de trimiterea lui la ANAF.

Ce facem cu banii?

Banii pe care Asociaţia Muzicando îi primește din aceste donații îi direcţionăm către principalul nostru proiect, Cadoul Muzicando, în urma căruia toţi copiii din Sighetu-Marmaţiei vor avea un pachet de joc, înmânat în cadrul unei prezentări făcute la clasă.

Participăm la diferite manifestări organizate în parcurile municipiului nostru dar şi la întâlniri de prezentare în alte oraşe în care promovăm Sighetul.

Organizăm Şcoala Muzicando, un proiect în cadrul căruia copiii învaţă reguli de joc, respect pentru alţi copii, învaţă să câştige dar şi să suporte câştigul adversarului.

Vă mulţumim!