Declarația 177

 

Bun venit pe pagina unde ne puteți ajuta dacă aveți o firmă.

La fel ca în alte orașe ale României, și în Sighetu Marmației se pune problema învățării prin joc, prin jocuri în special, doar că această grijă în alte părți o au doar părinții.

La Școala de Jocuri coordonată de Asociația Muzicando facem din acest obiectiv o temă care dezvoltă pe cât mai multe planuri posibilitățile de evoluție a copilului.
Este prima asociație din România care face acest fel de activitate dedicată copiilor la modul gratuit. Majoritatea ong-urilor care au în obiectiv copilul se adresează celor cu diverse necazuri sau probleme, copiilor noștri, cei care nu au nevoi speciale, rămânându-le să-și rezolve nevoile de socializare cu părinții sau prietenii lor.
Asociația Muzicando oferă copiilor sigheteni șansa de a socializa pe o temă dragă, cea ludică, a jocului, cu alți copii care gândesc la fel.

Această comunitate a copiilor care „învață să se joace” devine un mediu care a început să fie văzut și în alte orașe din apropiere, ceea ce a dus la trei acțiuni de prezentare/promovare: Negrești-Oaș, Sarasău și Vișeu de Sus, unde copiii noștri s-au comportat exemplar!
Tot la acest capitol ne amintim cu mare plăcere despre tradiționala participare la Zilele Jocurilor din Târgu Mureș.
Am fost invitați la Brașov, Iași, Oradea, Baia Mare, invitații pe care nu le uităm, facem planuri și calcule, să găsim resurse pentru a le putea răspunde.

Aveți firmă? Puteți să ne ajutați!

Dacă ați urmărit și v-a plăcut ce facem pentru copii, ne puteți ajuta fără să scoateți bani din propriul buzunar.
Orice firmă din România poate să ne ajute completând Formularul 177 prin care se redirecționează 20% din impozitul pe profit (pe care oricum îl achită) către Asociația Muzicando.
Banii oricum merg la stat, iar prin depunerea declarației și completarea unui contract de sponsorizare puteți face un bine unor copii inteligenți.

Această declarație este diferită de cea prin care angajații au putut redirecționa 3.5% din impozitul lor către ONG-uri. Acum este rândul dumneavoastră, al celor cu funcții – patroni, directori – să faceți bine. Iar copiii inteligenți sunt cea mai bună investiție!

Dacă v-ați hotărât să ne ajutați, completați formularul  cu datele Asociației Muzicando și îl puteți expedia prin mijloace electronice până marți, 25 iunie, la ANAF.

Vrem să continuăm. Vrem să oferim copiilor noștri momente de care să-și amintească cu plăcere la maturitate, momente de care să se ancoreze în perioade dificile ale vieții.

Declarația 177 o puteți descărca de aici.

 

Vă mulțumim!